TRESNO SEJATI – TRIO MACAN karaoke tanpa vokal | KARAOKE TRIO MACAN

Share this video:
TRESNO SEJATI – TRIO MACAN karaoke tanpa vokal | KARAOKE TRIO MACAN
Dangdut Koplo House
3:44
1220
TRESNO SEJATI - TRIO MACAN karaoke tanpa vokal | KARAOKE TRIO MACAN https://youtu.be/GeU_Ric7rd4 ORDER FULL VERSION : http://hardiskkaraoke.com/ SOFTWARE KARAOKE : http://hardiskkaraoke.com/jual-hardisk-karaoke/ tag : kumpulan lagu karaoke, instrumental, no vocal, tanpa vokal,lagu barat, lagu indonesia, karaoke song, cover More videos : http://kumpulanlagukaraoke.com/ Opo kowe saiki wis lali Karo aku masa lalumu Biyen kowe ngucap janji Nanging kowe dewe sing mblenjani Opo iki tresno sejati Ora kudu iso nduweni Senajan loro sak njeroning dodo Nanging aku isih isoh nompo Sak jujure aku iki kangen sliramu Sak tenane aku isih sayang awakmu Nanging aku sadar Kowe wis ono sing duwe Tresno iki tak simpen sak njeroning ati Roso iki tak gowo tekaning mati Senadyan aku ngerti Kowe ra bakal bali, mantan Mendunge langit peteng ora dadi karepmu Kudune mongso rendeng tapi panas atiku Opo mungkin iki wis pancen takdire Awale ra sepiro, endinge keloro-loro Kelap-kelipe lintang nandakke wayah wengi Sakjane isih sayang tapi menyayat hati Opo mungkin iki wis pancen dalane Cukup semene wae pedot sesambungan jawabane Sayang sliramu, sayang awakmu Senyumanmu selalu terbayang di ingatanku Sak jujure aku iki kangen sliramu Sak tenane aku isih sayang awakmu Nanging aku sadar Kowe wis ono sing duwe Tresno iki tak simpen sak njeroning ati Roso iki tak gowo tekaning mati Senadyan aku ngerti Kowe ra bakal bali, mantan tag : TRESNO SEJATI TRIO MACAN,TRESNO SEJATI TRIO MACAN karaoke,TRESNO SEJATI TRIO MACAN tanpa vokal,TRESNO SEJATI TRIO MACAN instrumental,TRESNO SEJATI,TRESNO SEJATI karaoke,TRESNO SEJATI tanpa vokal,TRESNO SEJATI instrumental,TRIO MACAN,TRIO MACAN karaoke,TRIO MACAN tanpa vokal,TRIO MACAN instrumental,KARAOKE DANGDUT,KARAOKE TOP DANGDUT,KARAOKE DANGDUT 2019,KARAOKE DANGDUT TOP 2019
Embed Code

Show more

Video author:
admin kumpulanlagukaraoke.com
1318 videos
4 comments
Other videos by admin kumpulanlagukaraoke.com:

Reply

Your email addres will not be published. All fields are required.